Zákusky

100g
Bezlepková vanilková piškóta s mliečnou ryžou a smotanou navrchu s malinami a želatínou.

160g
Tradičné odpaľované cesto je spojené tým najlahodnejším vanilkovým krémom a jemnou nadýchanou vrstvou karamelovej šľahačky. Vrch je poliaty karamelom.

80g
Ľahká piškóta zo špaldovej múky, so sviežim smotanovým krémom, navrchu s ovocím.

70g
Jemný krehký bielkový korpus s chrumkavou kôrkou, plnený ľahkým mascarpone krémom dozdobený čerstvým ovocím.

120g
Tradičný taliansky dezert, delikatesa na báze savoiardi piškót, silného espressa s amarettom, mascarpone krémom a kakaa.

65g
Na buflerovom ( piškótovom) základe je kakaový krém s likérovou náplňou namočený v čokoládovej poleve.

60g
Vanilkové korpusy sú poliate punčovým rozvarom, plnené lekvárom a zaliate cukrovou polevou.

100g
Tekuté, horúce a sladké zároveň. Čokoládové cesto s horúcim malinovým dipom.

70g
Je francúzsky dezert vo forme odpaľovaného pečiva, ktorý je plnený ľahkým malinovým krémom s malinovou polevou.